hero

CEL MAI MIC PRET PENTRU

REVIZIE INSTALATII GAZ

slide-instalatii-gaz-002

VERIFICARE • INSTALATII • GAZ

VERIFICARI SI REVIZII INSTALATII
GAZE NATURALE

Preturi incepand de la doar 99 lei

slide-instalatii-gaz-003

EXPERIENTA • PROFESIONALISM • CALITATE

PARTENERUL TAU DE INCREDERE
FLAM INSTAL GAZ LL SRL

Totul pentru siguranţa dumneavoastra.

PREV
NEXT

REVIZIA INSTALATIEI DE GAZ:

Revizia instalației de gaz este intervenția unui instalator autorizat pentru remedierea unor defecțiuni ale instalației. Aceasta se poate face în cazul în care proprietarul constată anumite scăpări, sau dacă în urma verificării periodice(o dată la 2 ani) se observă anumite defecțiuni. De asemenea revizia se impune și în cazul în care instalația nu a fost utilizată o perioadă mai mare de 6 luni.

Conform legislatiei in vigoare consumatorii de gaze natuare au obligatia, in calitate de proprietari ai instalatiei, de a efectua o revizie o data la 10 ani. Aceasta revizie se poate face numai de catre o firma autorizata in domeniu, o firma acredidata de catre Agentia Nationala de Reglementare in domeniul Energiei. Efectuarea reviziei de catre alte persoane poate pune in pericol siguranta instalatiei si implicit siguranta consumatorilor.

Daca esti din judetul Alba programeaza-ti o revizie pentru instalatia ta de gaz la numarul de telefon: ______________

1461679082gaz-regulatorjpg

FLAM INSTAL GAZ LL SRL

Ne mandrim sa numaram printre clientii nostri atat persoane fizice cat si firme cu renume din diverse domenii, care au apreciat pozitiv calitatea serviciilor noastre.

TOP