instalatii-gaz-alba-iulia-01

CEL MAI MIC PRET PENTRU

VERIFICARE INSTALATII GAZ

slide-instalatii-gaz-002

VERIFICARE • INSTALATII • GAZ

VERIFICARI SI REVIZII INSTALATII
GAZE NATURALE

Preturi incepand de la doar 99 lei

slide-instalatii-gaz-003

EXPERIENTA • PROFESIONALISM • CALITATE

PARTENERUL TAU DE INCREDERE
FLAM INSTAL GAZ LL SRL

Totul pentru siguranţa dumneavoastra.

PREV
NEXT

Verificarea instalatiei de gaz :

Verificare se executa pentru a constata gradul de uzura a instalatiilor de gaze, a aparatelor de consum si a pieselor conexe ce apartin de acestea, pentru a interveni la timp si a executa reparatiile necesare, astfel incat sa se evite eventualele accidente ce ar putea sa apara din cauza defectiunilor.

Conform legislatiei in vigoare consumatorii de gaze natuare au obligatia, in calitate de proprietari ai instalatiei de a efectua o data la doi ani o verificare completa a acesteia. Aceasta verificare se poate face numai de catre o firma autorizata in domeniu, o firma acredidata de catre Agentia Nationala de Reglementare in domeniul Energiei. Efectuarea verificarii de catre alte persoane poate pune in pericol siguranta instalatiei si implicit siguranta consumatorilor.

tehnician-gaz-001

La verificare: se confrunta instalatia cu proiectul, se face o inspectie vizuala si proba cu detectorul. In caz de pierderi , verificarea se transforma in revizie. Daca esti din judetul Alba programeaza-ti o revizie pentru instalatia ta de gaz la numarul de telefon: 0758 329 024

TOP